Proširenje ceste

Ovih je dana nekolicina mladih entuzijasta pokrenula akciju proširenja puta kroz Cigića kuće.
Rušenjem  zidova širi se cesta, ali  i ljudski vidici i spoznaje. U ovaj su projekt uključeni stanovnici zaselaka Perke, Crnjci i Cigići te oni koji su odseljeni u Široki Brijeg. Dogovor je brzo postignut, novac još brže skupljen. Odziv je bio više nego dobar, pa im svima s ovog mjesta iskrena hvala. Kada su odabrane  najpovoljnije ponude  prišlo se realizaciji dogovorenog zadatka. Dragan Zeljko je svojom mehanizacijom uklonio višak materijala i iskopao temelje. Iskopni materijal je završio u Beljinoj Dragi, a ona je jedan od budućih naših zahvata. Poslove šalovanja i betoniranja obavili su Marijo i Miro Cigić.Zahvaljujemo se Zdravki što je za potrebe ceste ustupila dio svoga dvorišta. Osmišljena akcija je uspješno okončana. Hvala momci!

5 misli o “Proširenje ceste

 1. Podrska Odgovori

  BRAVO momci. Kad se voli svoje mjesto ovo je prava sitnica za provesti.

  Idemo dalje, ovo je tek početak -imamo još dosta toga za napraviti!

 2. ja Odgovori

  naravno da ima! sljedece ce,nadam se, biti Stipanov zid,time ce se i Beljina draga popuniti do vrha.. opet u rusenje krecemo!:-))

 3. pesici Odgovori

  zabolivas briga za jozin zid i cigici nisu trtici samo da znate a zid se nece rusit samo da znate i nemojte truditi se jer se zid nikad nece srusit. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.