Rekonstrukcija Babića bliži se kraju

S velikim zadovoljstvom informiramo sve one kojima tema Babić i njegovo rekonstruiranje predstavljaju bitnost i zadovoljstvo kako po pitanju provedenih aktivnosti tako i onih koje su skoro planirane.
Naime, niti 9 mjeseci nakon iznjedrene ideje o rekonstrukciji Babića koja se rodila u glavama grupice momaka, te velike potpore i prihvaćenosti iste od šire zajednice, svjedoci smo koliko se dobroga već napravilo.
Još jednom se obistinila stara poslovica koja kazuje: „Ništa ne vrijedi kao prava ideja čije vrijeme provedbe je prepoznato i stvarno je stiglo“.
Vjerujemo da su prvi proljetni dani većini bili mamac da se prošeću put Babića i uvjere se u činjenicu da se sve što se planiralo u potpunosti ako ne i više napravilo.
Travnjak se već počeo zeleniti, postavljeni su okolni stupovi s mrežom duž cijelog sportskog kompleksa. Završeni ključni odvodni kanali slivnih voda.
Sve je dobilo potpun nov, smislen i jasan izgled.

Zahvaljujući dobro organiziranom i vođenom Projektu od samog početka do sada se uspjelo prikupiti novčanih sredstava u iznosu od cca.10.000,00 KM.
Pored ovog procijenjena vrijednost ostalih do sada doniranih stavki ( vrijednost zemlje za nasipanje terena, ogradnih supova, dijela troškova sijanja trave i sl) iznosi cca.11.000,00 KM. ( total = cca.21.000,00 KM)
Za potrebe potpunog financijskog zatvaranja svih do sada realiziranih troškovnih stavki i onih koje planiramo nužno uraditi u narednih mjesec dana ( bojanje ograde, proizvodnja i postavljanje golova, izgradnja bućališta i terena za odbojku ) bit će nam potrebno dodatnih sredstava u iznosu od cca. 7- 8.000,00 KM. Nakon ovoga cijeli Projekt bi u potpunosti funkcionalno bio zaokružen kako je prvotno bilo i planirano, s planiranim rokom završetka ove faze do kraja lipnja 2015. godine.

( PS. cjelokupno financijsko izvješće / popis darovatelja / troškovnik / bit će transparentno obrađeno i prezentirano po završetku svibanjskih i lipanjskih aktivnosti).

Kako je dosadašnji odziv ljubitelja i odobravatelja ove ideje više nego dobar, duboko smo uvjereni kako će istu u narednih mjesec dana s novčanim prilozima ponovno podržati dio onih koji su to do sada uradili kao i novih podupiratelja ovog Projekta.
Naravno, sve u skladu s realnim mogućnostima svakog pojedinca.
Čvrsto vjerujemo da ćemo i ovim vidom komunikacije doprijeti do svih onih koje vole naše mjesto, vole i znaju što je Babić, znaju prepoznati istinsku pozitivnu vrijednost ove ideje, njenu dugoročnost i zajedničko dobro.

 Unaprijed zahvaljujemo,                                             Povjerenstvo za provedbu sanacije Babića

25 misli o “Rekonstrukcija Babića bliži se kraju

 1. Pohvalno Odgovori

  Čujem priča se i ako Bog da bi se u 6-om misecu odigrala i prva utakmica.

  Ovo renoviranje Babića je za sve nas nešto najbolje i najpozitivnije što se desilo u zadnjih 20 godina.

 2. Ime * Odgovori

  Brua! Ulaze se u babi, pa pogledajte nam skolu i oko skole djeca nam se nevide od trave . Sramota..

 3. Ime * Odgovori

  Vjecnim kriticarima samo mogu predloziti da je ” bruka” sto sebi uvijek za pravo uzimaju nekoga i nesto kritizirati putem interneta…pa tako i ovaj hvale vrijedan potez oko Babica. Pametnije bi bilo kosiric i kosu u ruke pa pravac u skolsko dvoriste sve srediti….i budite uvjereni da i ovu akciju podrze svi ovi koji su podzali akciju Babica.

 4. Ime * Odgovori

  vjerojatno je ovo neki gornjanin sto mu je krivo sto nije dosana akciju na babic jer mu je daleko i nije usput,,,,,a i kad je se radilo oko crkve nije vas bas bilo,,zavucete se u misju rupu,,,jedino vas lepic vadi

 5. Ime * Odgovori

  Ha ha ti se pravo zapalio. Nisam ti ja ljubomorna na taj vas babic neznam ni di se nalazi , a ti ili nenas djece ili nisi ozenjen . Da te jos malo bocnem .. opet nemozete nista napravit bez gornjaka . Poozz!

 6. Ime * Odgovori

  Neka neka da se i dojnjani imaju di igrat. A stabi gornjani da im nije lepica osramotili bi se skroz , dasta moja jesu dojnjani i oko skole dosad cistili a gornjani bili u misijoj rupi . Nasi i vasi zato nam i je ovako . Sramota..

 7. Ime * Odgovori

  ma stace gornjani niti mogu radit niti igrat,,,,,,a sto se tice babica,to je za njih prreveliko,,,,za njih je samo malo igraliste kod skole 4 na 4 i gajba pive,,,nesto sam cuo da ce dogodine uvest jos jednog igraca,,,kazu veliko im 😉

 8. Ime * Odgovori

  Prodane duse , sve ste politicke stranke prominili za karjolu betona . Jebo ti covika ako nemoze popit gajbu pive . Bolan jesi bio kod skole u gornjem selu mescini mi se da sam te vidila al velika trava pa nemozes skuzit facu.

 9. pomirbenik Odgovori

  Dajte svega vam prestanite raditi neke glupe podijele… gornji, donji. Isto sunce nas grije, isti zrak dišemo, ista bura nas bije. U istu crkvu i školu idemo… valjda bi onda iste ljudske i moralne vrijednosti trebali imati. Sva sreća da oni koji sve ovu vuku su normalni i vrijedni dečki koji se na sve ove komentare uopće ne obaziru, znaju što je vrijednost i to promoviraju i prave. Zato im svaka čast i hvala i neka idu samo dalje i dalje…

 10. Ime * Odgovori

  Nisam protiv da se ulaze u selo pa bilo to u gornjem ili dojnjem svejedno je . Ali opet kazem da je sramota sviju nas kakvo nam je oko skole , niko nista nebi organizira za nasu djecu.

 11. dobronamjernik Odgovori

  Trebali ste manje biti na internetu a više vanka pa bi ste mogli sinoć i pomoći ekipi koja je čistila dio školskog dvorišta… Nitko nikome ne smeta povući bilo kakvu akciju koja je od općeg interesa…sportskog, glazbenog, društvenog i bilo kojeg drugog…..

  Ima tako puno dobrih stvari i pojedinaca/ grupa koje pokreću i završavaju akcije, ako im ne možete pomoći barem im ne odmažite bezveznim i nepotrebnim komentarima. Barem i na takav način pomažete svima nama.

  Hvala svim dobronamjernicima.

 12. Ime * Odgovori

  Okanite se ovih prepucavanja i podjela,budite razumni, sve mozemo napraviti ako smo slozni.

 13. Ime * Odgovori

  Komentar *je tako je ljudi moji .a kad će ta rasvjeta da i ja malo prošetam kad svitli lipo je to .

 14. Ime * Odgovori

  Bravo, Bravo. Samo nek se pravi, bilo što. Sve je to pozitivno za sve nas. Momci samo naprijed i ne osvrćite se na mali dio zlobnih komentara. Svatko normalan je uz vas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.