Rođendanski koncert

Svečani koncert povodom desetogodišnjice djelovanja klape Dobrkobići, održan je 17. ožujka, u 19 sati u kinu Borak.

U svom desetogodišnjem djelovanju klapa je imala 140 nastupa i 5 samostalnih koncerata. Osim u Hercegovini klapa je imala zapažene nastupe u Sarajevu, Banja Luci, Vitezu i drugdje. Međunarodno iskustvo stjecali su na nastupima u Zagrebu, Vukovaru, Đakovu, Ogulinu, Metkoviću, Hvaru, Primoštenu, Pirovcu i Sloveniji. Najčešće su  gostovali na „Primoštenskim užancama“ , gdje im se ukazala čast  nastupiti s  klapama Kampanel i Intrade. Plod upornog i dugotrajnog rada  se isplatio i pred nama je rođendanski koncert.

U programu su sudjelovali:

klapa Dobrkovići

klapa Grga Posušje

klapa Diva  Široki Brijeg

Slavljenici su dio programa posvetili korizmenom vremenu i korizmenim napjevima iz doline Neretve, koje je prikupio i obradio maestro Živko Ključe.

U kratkoj pauzi, najmlađi članovi klape uručili su prigodne darove svojim bivšim članovima: Draganu, Ivanu i Željku. Osnivaču i prvom umjetničkom voditelju maestru Živku Ključi, uručen je dar, kao znak zahvalnosti za  sav trud i znanje, koje je ugradio u temelje klape. Razmijenjeni su  darovi i s dugogodišnjim prijateljima i  predstavnicima TZ Primošten, supružnicima gđom Lorom i gdinom Ljubom Fuštin, koji su im uručili  pozivnicu za novo gostovanje.  Nakon svršetka službenoga dijela programa, druženje je nastavljeno u prijateljskom ozračju.

Klapa je za ovu prigodu izdala CD korizmenih napjeva „ZDRAVO KRIŽU“


Bivšim članovima: Željku, Draganu i Ivanu, uručena su priznanja

S prijateljima i promotorima klape, razmjenjeni su darovi

Ruže za članice Dive

Croatio iz duše te ljubim

Divina rođendanska čestitka

I gosti su se ugodno osjećali

U opuštenoj atmosferi

Žarko i Živko režu rođendansku tortu

Pisme nikad dosta

4 misli o “Rođendanski koncert

  1. domoljub Odgovori

    Lijepo je bilo to večer biti u kinu, uz to biti i dobrkovćanin. Svaki dan čujem pohvale na ime koncerta , lijepe atmosvere, punog kina i ugodnog osvježenja za uši i dušu. a tek sa slike vidim kako je i torta bila fina i prigodna. Drago mi je i da vam se živko vratio., vidi kako je samo veseo na slikama. I JOŠ NEŠTO: NEMOJTE DA VAS OPET OVAKO DUGO ČEKAMO, pozovite nas na koncert, vidite da imate publiku.

  2. susjed Odgovori

    ..i vi dobrkovćani ništa ne komentirate..a mi susjedi tako zavidni. da je nama bar zapivat gange.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.