TRODNEVNICA SV. NIKOLI TAVELIĆU

U petak, program započinje molitvom krunice u 16.30 h. Potom slijedi sv. misa koju predslavi i na kojoj propovijeda fra Željko Barbarić, ovogodišnji naš mladomisnik iz Knešpolja. Misu će pjesmom uzveličati naš zbor iz Dobrkovića.
Nakon mise moći ćete pogledati predstavu koju su spremili naši mladi glumci iz Dobrkovića pod nazivom : Veronikin rubac.

U subotu, program započinje molitvom krunice u 16.30 h nakon koje slijedi sv. misa koju će predslaviti fra Branimir Novokmet, također naš ovogodišnji mladomisnik iz Tomislavgrada, na službi na Humcu. Ma misi će pjevati naš zbor iz Dobrkovića, a poslije mise nastupit će naše novoosnovano folklorno društvo iz Dobrkovića, prigodnim plesom.

U nedjelju, treći dan trodnevnice, program započinje molitvom krunice, potom slavljem sv. mise koju će predvoditi fra Tomislav Jelić, voditelj filijale Knešpolje zajedno sa zborom iz Knešpolja koji će pjevati na misi.
Nakon mise u programu nastupit će ženska klapa Diva i muška klapa Dobrkovići. Kao i prošlih godina tu večer upriličit ćemo zajedničko druženje te molim sve obitelji koje mogu neka taj dan donesu hranu koju ćemo blagovati.

U  ponedjeljak, na blagdan sv. Nikole Tavelića, program započinje u 10.30 h molitvom krunice. Svečana sveta misa započinje u 11 sati, a predslavit će je fra Josip Mioč, župni vikar iz Tomislavgrada, nakon koje slijedi kratko druženje ispred crkve te nastavak slavlja po obiteljima.

Sve vas pozivamo – sudjelujte u svim ovim točkama programa koje smo pripremili za vas, posebno u molitvi krunice i slavlju sv. misa, kako bi smo molili zagovor kod našega zaštitnika za sve nas kod Boga
Vaš fra Nikola Rosančić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.