U jedinstvu mnogih je snaga koja čini dobro!!!

Crveni Križ Široki Brijeg u suradnji sa Sveučilišnom bolnicom Mostar, Odjelom za transfuziju krvi, organizira humanitarnu akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u utorak  27. kolovoza 2013. godine u prostorijama Mjesne zajednice LIJEVA OBALA i Šahovskog kluba Široki Brijeg u vremenu od 9 do 11 sati.

Ovo je šesta akcija koju smo organizirali na području naše općine. U ovih šest akcija naši Širokobriježani pokazali su izrazitu humanost i solidarnost što pokazuje i primjer samoorganiziranja mladih u hitnim situacijama kad je našim sugrađanima bila hitno potrebna krv.

Molimo voditelje naših tvrtki da se djelatnicima – darivateljima omogući  dolazak na akcije darivanja krvi, jer svi konačno moramo biti svjesni činjenice da je krv jedini lijek koji je nezamjenjiv i nemoguće ga je proizvesti na bilo koji drugi način.

Potrebe za krvlju i krvnim pripravcima su svakodnevne. Svatko od nas se ponekad u životu može naći u situaciji da mu je krv potrebna, a izdvajanjem malo vremena možete sudjelovati u spašavanju nečijeg života bez štete po vlastiti.

U jedinstvu mnogih je snaga koja čini dobro. Doprinijeti tome dužnost je svakoga od nas. Darovati krv je darovati poklon koji život znači a spasiti život je više nego dužnost svakog pojedinca

Molimo sve zdravo sposobne mještane svih mjesnih  zajednica da se u ovu a i buduće akcije odazovu u što većem broju.

Najavljujemo našu slijedeću akciju darivanja krvi koja će se održati na Uzarićima u listopadu.

Tijekom akcije darivanja krvi molimo sve koji se odazovu da popune anketni listić kako bismo darivatelja mogli uvesti u bazu podataka. A posebno je bitno unijeti iz knjižice točan broj darivanja krvi, jer sa 10 darivanja krvi darivatelj ostvaruje pravo na premiju zdravstvenog osiguranja.

Naše akcije su planirane i svi koji su zainteresirani mogu nas pozvati na broj 063 446 929 – Crveni križ Široki Brijeg.

Zahvaljujemo svima koji su uvijek uz nas i na bilo koji način doprinose uspjehu akcija (medijima – internetskim portalima, župnim uredima, školama, mjesnim zajednicama, tvrtkama, javnim ustanovama i drugima). Ova akcija će se održati pod pokroviteljstvom Ureda načelnika Općine Široki Brijeg.

U jedinstvu mnogih je snaga koja čini dobro!!!

Crveni križ Široki Brijeg

Karmela Skoko

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.