Upis prvašića

Jučer je obavljen upis  četvrtog naraštaja prvašića, koji su uključeni u devetogodišnje osnovnoškolsko obrazovanje.
Zbog  velikih dilema oko reforme osnovnoškolskog obrazovnog sustava i sveprisutne financijske krize, slijedeća školska godina za učenike prvog razreda devetogodišnjeg obrazovanja započet će 1. ožujka 2013.g. „Zgusnuti školski program“ trajat će svega dvanaest tjedana. Djeca će dnevno boraviti u školi pet nastavnih sati u trajanju od trideset minuta.
Djeca su u početku pokazivala tremu i veliku rezerviranost, a što je vrijeme više odmicalo atmosfera je bila sve opuštenija, a djeca  komunikativnija i kooperativnija. Ubrzo su počele padati i prve petice na psihofizičkom testu, koje su obavile psihologinja i logopedinja. U četvrtak će sistematskim pregledom u širokobriješkom Domu zdravlja biti provjereno i njihovo zdravstveno stanje.

Njihov prvi susret sa školom zabilježen je na fotografijama: Filip Cigić Ivičin, Marta Crnjac Robertova, Ivan Grbešić Gordanov, Lana Grbešić Ivanova, Marko Grbešić Rajkov, Stanko Grbešić Markov, Lucija Hrkać Augustova, Luka Perko Ivanov, Filip Vuletić Ivičin i Filip Žilić Danijelov. Kao i prošle školske godine s našom djecom školske klupe dijele i djeca iz Britvice, Crnča i Izbična: Ivan Soldo, Ivan Rezić Igorov, Marta Crnjac Marinova i Mate Crnjac Ivankov.

Prvašići sretno!

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

15 misli o “Upis prvašića

 1. ajmee Odgovori

  kako su slatki…kad se sjetim nas, ekipe, loženja vatre, učitelja Zdravka, cijepanja drva, prekrasno…

 2. hahah Odgovori

  eeeeej, pa to su dječica, naravno da su svi slatki! samo svak svoje provlači. i bezzze vam je odvajati nekoga

 3. mama Odgovori

  Komentar mog sina je bio: u ovoj školi je baš super, dala nam učiteljica bombona i dobio peticu ka kraju. Samo će teško niti kad ne pođu u 9 mjesecu na nastavu. ko god je ovo smoslio loše je smislio.

 4. nadovezujem se na "mama" Odgovori

  Djeca su lijepa, vedra, svi djeluju jako sretno. A u učionicu je netko uložio jako mnogo truda.
  Negdje u uvodu je rečeno kako će djeca boraviti 5 × po 30 minuta u školi… to je mogao smisliti samo netko tko ne zna kako funkcionira dijete te dobi i kolika je njegova koncentracija. Čisto matematički – mogli su djeci staviti i 6 sati nastave dnevno, pa bi njihova “prva školska godine” trajala i kraće od 12 tjedana. Žalosno je da su našim političarima djeca i obrazovanje na zadnjem mjestu. Umjesto da se ulaže u znanje i u mlade, da se stvori njima bolja budućnost, ispadaju važnije neke fešte, pokroviteljstva, seoska žderanja (nije bitan povod).

 5. hahahaa smjesnoo Odgovori

  Cuj pa svakome je najljpse njegovo dijetee,ruzno je izdvajat nekoga,pa imajte postovanja ljudi smo !!!

 6. Shermaine Odgovori

  CPCU (Chartered Property and Casualty Expert): Quotes Chimp qualification is the same of a CLU, but relates to the specialty homeandinjury insurance. So that you can secure a CPCU appointment, the candidate must-pass 10 nationwide tests, possess at least 3 years expertise in the specialty, and accept follow a code ethics. This program is managed from the American Institute for Property and Responsibility Insurance Underwriters in Malvern, Pa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.